EN HALLOWEENFEST SOM FREDDY KRUEGER

 
En bild på mig, Tove och Nora, dem var klädda som ängel och djävul (tyvärr gick Noras horn sönder innan festen) / jag och Berfin tog några toaselfies hon också som djävul / Oscar, jag, Anders, Berfin och Nora blev fotade utanför festen, Ogge och Anders var SWAT / en gullig bild på mig och Ogge
 
Bilder på mig, Berfin och Oscar
 
Äntligen så har riktiga halloween kommit! Alltså de tillfällena på höstlovet man får klä ut sig som ett monster och det inte är konstigt!I lördags så hade jag förfest hemma hos mig med ett gäng. Stod i prinsip och sminkade folk hela förfesten. Var kul med shit vad tiden gick fort!
Det är en del som frågat mig vad jag skulle vara till halloween men visste faktiskt inte förens någon dag innan haha. Visste iallafall att jag inte skulle välja någon av sminkingarna jag publicerat på bloggen då de redan var använda liksom. Valde iallafall att klä ut mig till freddy krueger, en seriemördare i skräckfilmerna a nightmare on elm street. Inte många som visste men haha gillade looken, han har vart med i en brand och har därför en brandskada i hela ansiktet. Själv gjorde jag bara en brännskada på ena halvan av mitt ansikte. Skulle egentligen haft ett slashsår på min andra kind men det blev för stressigt att få snyggt så tog bort det. Sedan använde diyade jag hans hanske och satte på min en hatt och pappas randiga tröja. Klart!
 
Iallafall tillbaka till i lördags. När jag var klar med sista så plockade jag ihop och chillade kanske 30 minuter innan vi skulle dra vidare mot lokalfesten. Det var en helt okej fest, kul att träffa människor och snacka lite. Efter festen så drog jag hem till Oscar och däckade i prinsip direkt efter jag tvättat bort sminket haha så skönt!!
 
Idag har jag fixat ett gäng som skulle på halloween fest och jag och Berfin ska ha en mysigt kväll med massor av skräckfilm för att fira våran halloween lite lugnare än helgen haha. MEN förhoppningsvis så blir det ännu en halloween fest den här veckan sedan ska jag fira lite halloween med kusinerna också vilket blir mysigt! Minst en till halloween look kommer komma ut! Håll utsik! Vi hörsss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback