Halloween makeup. Wrist scar

Härmon veckan testade jag på att göra ett sår med vax. Tyckte det blev rätt bra, var lite svårt att få bort men det gick till slut haha!! Nu tänkte jag iallafall visa steg för steg hur jag gjorde. Imroviserade bara så kan säkert bli mycket bättre! Du behöver: grön, gul, svart och röd ansiktsfärg eller liknande, vax, blod och pincett.
Jag började med att lägga vaxet på handleden. Sedan använde jag baksidan på en pincet för att få vaxet att smälta in bättre i huden. Svårt att förklara men hoppas ni ser på bilden.
Sedan använde jag gul, grön och blå ansiktsfärg för att det skulle smälta in liite bättre. Dessutom ville jag att de skulle se lite ut som blåmärken. Det funkade inte såbra som ni se haha men äsch spelade inte så stor roll. Det går att göra bättre och man vill!
Sedan använde jag svart ansiktfärg runt såret och skar upp vaxet med en pinsett
Efter det använde jag ett rött läppstift för att lägga en röd färg i och runt såret
Och tillsist så fyllde jag såret med blod och dabbade lite runt såret. Jag gjorde även såret lite större genom att dra i vaxen med en pinsett samt dabbade dit lite mer svart färg för att göra det mer realtistiskt. Hoppas ni gillade det! V hörs!!

Kommentarer
Postat av: Vilma

Sjuuukt duktig är du Ebba😍

Svar: Tack Vilma!! :p
Ebba Culmsee

2016-10-19 @ 08:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback