En sensommar outfit


Lite fler sensommarbilder nu när höstvädret snart är här på riktigt och klänningen ersätts med en kjol och en varm tröja, om det inte är allt för kallt. Då blir det snygga jeans med en ännu varmare sweatshirt samt kappa, mysigt!!
 
Har haft en helt okej dag, kunde vart mycket bättre. Vi hade föreläsning på både morgonen och eftermiddag (när vi egentligen hade slutat) som båda handlade om samma sak och nästan blev som en upprepning. Men det var intressant så jag ska inte klaga! När jag slutat så drog jag hem och käkade en stor mellis då jag endast åt två knäckemackor i skolan och därför var heeelt tom på energi på sista föreläsningen. Hade svårt att hålla ögon öppna ett tag på fullt allvar.
Sedan dröjde det inte så länge innan Oscar var klar på gymmet och vi åkte först och handlade sen hem till honom där jag är just nu. Kom nyss ut ur duschen och har en jobbig huvudvärk så känner mig på lite dåligt humör. Ska iallafall spendera natten här så det är mysigt! Alltid något! Imorgon tänkte vi även göra en god frukost tillsammans då vi har sovmorgon. Längtar redan haha. Vi hörss!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback