Valborg/födelsedag

 Idag är det som ni kanske fattar min FÖDELSEDAG! Och då även valborg! Älskar att fylla på denna dag då jag får många presenter, en stor brasa tänd för mig, fyverkerier, umgås med vänner och har lov dagen efter! Min födelsedag är helt enkelt den perfekta högtiden! 
 
Jag har inte planerat något särskillt men jag ska iallafall umgås med släkten och sen ut med vänner. Vi får se vart det leder! Ha det så himla bra! Kram ♥♥
 
-Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

True colours

I måndags åt jag en maffig brunch med nästan hela tjej ligan. Vi pratade på i flera timmar, dansade till hög musik och glassade i solen. Vädret var helt klart underbart!

Snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Några inspirerande bilder ifrån min we heart it.
 
-Och jag vågade aldrig hålla din hand. Vi är inte såna som i slutet får varann. Men den vackraste stunden i livet var den när du kom. Nu är falska känslor bättre än inga alls. Går jag ensam här,eller visar du min väg från en parallell värld? //  mixtrade favorit låtar.

ABBA MUSEET

ABBA museet.
 
Paus på resturang
 
Musikmuseum
Hemfärd efter 2 timmars shopping 

Vblogg

 Ni får gärna ge mig lite cred för min usla video :)

When will you learn

Hej babes! Så här har ni två väldigt dåliga bilder på min nya frilla. Som ni nog egentligen inte ser är det ingen stor förendring men jag klippte nog av 1 dm. Härligt!!

Shut your mouth boy

Bild i snar repris
 
Hej gott folk! Ja jag har inte fotat på ett tag så nej jag har inga nya bilder. Ni får helt enkelt nöja er med en nygammal bild. 
 
Idag vaknade jag runt tio och åkte två timmar senare stressad till frisören som klippte hejvilt av mitt hår. Efter en kvarts småprat och klippande åkte jag vidare till Oskar där jag tillbringade i stort sett hela min dag. Vi pratade om allt och inget som vanligt. Från allvar till smått ironi. De bästa dagar tillbringar jag med honom. En halvdag senare åkte jag hem efter en som vanligt fin dag med bästavännen ♥

13 April 2014

Hejhej! Jag har inte bloggat på ett tag pga personliga grejer. Men nu är jag tillbaka och tänkte försöka komma igång igen. Igår satte jag mig faktist och försökte göra en video blogg men det gick sådär hehe. Idag ska jag träffa Agnes och vi får väl se vart söndagen tar oss.
 

Längtan efter bättre

 Åhhhh! Jag vill utomlands och glassa i solen, bada, upptänka nya platser eller bara njuta av ledighet. Antingen vill jag till ett kallt och rått land med vacker fotomiljö eller till ett varmt och fuktigt land med torpiska äventyr och snygga killar (!) Jag blir GALEN på alla tråkiga människor som bara ligger och latar sig på hotellet när det bästa med landet finns utanför murarna. All vacker natur, underbara människor och häftiga kulturer. 
 
Nått jag verkligen vill göra är att DYKA (my passion) och att lära mig surfa. Skulle verkligen vilja kunna surfa för det verkar som världens roligaste sport och adrenalin kick! 
 
Länder jag gärna vill besöka:
-London, igen världens finaste stad med nice shopping
-Amserdam, riktigt fin stad jag besökte som barn och gärna vill återvända till
-Paris, j'amie la France et trés romantique
-Italien (Rom), verkar underbart vackert!
-Venidig, romantiatiskt!!! (får åka dit med min förhoppningsvis framtida pojkvän)
-Tjeckien, vackert vackert vackert, vacker fotomiljö, vackert
-Spanien, Hetta, snygga boys, miljön!!! Nej ingen aning, bara en plats jag vill besökt i unga dar

Känner mig nästan odödlig

Rien, tom, whatever. Hittar inga ord som beskriver mina tankar på ett mindre otrevligt sätt. Väntar uthålligt på inspiration.
 
Ibland vill jag bara släppa taget och låta ödet bestämma. /tankar från tidigare idag.