Hon skriver ord som mord i handen

De senaste dagarna har vart riktigt intensiva men nu är det äntligen helg och jag startar helgen med att måla lite. Älskar verkligen att skissa men sen tänkte jag ta ut mina känslor lite grann så grabbade tag i svart färg och en stor pensel och tankarna välde ut på papprena. Använde nog minst 50 blanka papper. Och nu sitter bildern lite här och var i mitt rum och inspirerar mig. Detta borde ni verkligen prova!! Tack och hej för mig. 

Vänder blicken bort

Snart är det dags för min nog absoluta favorit årstid, hösten. Älskar de tjocka stickade tröjor, att ha skjorta under tröjan utan att det blir för varmt, mysiga eftermiddagar i sängen medans regnet smattrar mot rutorna, de långa och kalla höstpromenaderna och såklart den vackra naturen. Men färgerna är nog det bästa av allt! De flesta längtar säkert tillbaka till sommaren men nej nej inte jag. Kan inte höstlovet komma??? Haha har precis komit hem från min första dag i 9:an och längtar redan till lovet.

Pay no mind

 
 
Världens finaste vänner 
 
-Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig

Magiskt men tragiskt

Snart börjar nian. Vilken hemsk inledning på detta inlägg förlåt men shit jag börjar bli lite orolig. Inte för plugget eller för vänner eller ovänner utan nått helt annat. Ska inte ta upp det här men, ja det här kommer bli svårt. Men jag är redo att försöka. 
 
Idag har jag vart i Norrköping och köpt lite nya kläder samt rensat ut en hel del gammla kläder. En ny start kanske, jag vet inte. Kände bara att jag behövde det. Imorgon ska jag träffa några kompisar från Stockholm och i helgen ska jag väl umgås med vänner och killen min som vanligt. Dagarna passerar och jag lever än så länge. 

En saknad en sorg

Bilder ifrån i midsommar då jag och Agnes gick ut och plockade blommor och sedan gjorde vackra blomsterkransar.
 
Det var ett tag sen alltså. Det är väl nu jag ska säga att jag ska bli bättre på att uppdatera och så men jag vet inte om jag ka lova det så vi skiter i det. Nu ska jag försöka njuta av de sista dagarna innan skolan börjar. Nu ska jag verkligen ta vara på varje dag. Från och med, imorgon haha. 
 
Än så länge denna sommar har jag badat, solat, gått på fester, dansat, umgåts med gamla vänner, köpt glass, hängt på djulö, umgåts med nya vänner, rest med familjen, träffat en fin kille, helt enkelt upplevt mycket nytt. Önskar jag kunde stanna i tiden just nu och leva om och om igen.