Cold as ice

Åh vill ha en svart enkelt mössa. Så himla fint i detta kalla och snöiga väder. Finns så mycket fina vinterkläder men jag lyckas aldrig hitta nått. Men vårmodet kommer snart med alla mina favorit färger och accessoarer, can't wait!

Hög på luft

Ett vackert foto min syster knäppte på mig förra året.
 
Har många saker framför mig och som jag lämnat bakom mig att bekymra mig om. De saker jag borde bry mig om. Men det gör jag inte. Jag bryr mig inte alls. Kanske är det såhär allt skulle sluta. 
 
/ En obekymrad tjej

Ramlar över kanten

Igår bytte min fina vän hårfårg. Många springturer till ica och mycket stress på ett antal timmar medans håret sakta tonades rött.

Synder och sorger

Snabb update. Firade mammas födelsedag i torsdags med go' mat och fint sällskap. Var på fest, party, disco eller vad man nu ska säga i fredags. Enormt kul! Till alla er negativa töntar som tyckte det var lamt, släpp loss lite herregud ni missa nått. Dagens status. Mår okej. Har inget fint att säga.

Omväg

Idag fick jag höstterminens betyg i brevlådan. Missnöjd. Har både sänkt och höjt betyg men ändå är jag missnöjd. Jag är så sjukt irriterad på undervisningen och de outbildade lärarna men mest är jag nog besviken på mig själv. Det här året ska jag höja betygen och bry mig mer om allt. Inte bara skolan. Bry mig mer om mina betyg, mina vänner, mina problem och det viktigaste mig själv. Både fysiskt och psykiskt.
 
Allt är så annorlunda nu. Nu förstår jag varför alla sa att detta skulle bli det jobbigaste skolåret. Skolan blir kämpigare och desutom förändras allt utanför skolan. Man förändras, vänner förändras, problem uppstår, vänner lämnas bakom än, man finner nya vänner, problem uppstår, lugn stund av lycka, heletet bryter loss. Det blir kämpigt, det kan jag lova. Men i slutet lönar sig varje misstag och beslut. Allt blir okej.

Elle 2014

Första elle kom i brevlådan idag. Ganska besviken om jag ska vara ärlig. Sjukt mycket reklam och ointressanta texter. Dock fanns det helt okej med fashion, inspiration och tips. Hade förväntat mig mer om jag säger så. Men okej mode nu i vår är t.ex ränder, demin, sport, logo, läder, neon, pälor och såklart pastellfärger. Mycket guld och svartvitt också. Det här är iallafall lite av det jag tyckte mest om som passar mig och min "stil". Det är så himla kul att klä sig snyggt med coola outfits men ibland orkar jag bara inte. Men ska försöka hålla mig till en mode vår.

Nyår II/II

Andra halvan med bilder från nyår. Det blev en rolig kväll/natt även om det var kallt. Mitt i natten så gick vi hem till ebba h och åt vår första måltid på 2014. Sedan stannade vi upp halva natten och myste med film. På morgonen spelade vi FIFA, gta 5 och åt godaste frukosten på länge (även om det var mer än en vecka sen!) Kram

Det handlar inte längre om dig

Jag vet inte vem jag är men jag vet vad jag inte är, det här - bitchkram
 
Hur ska jag börja detta inspirerande inlägg om oviktigt och viktigt. Pressen är hård. Jag ska vara här och där, borta och hemma och överallt på samma gång. Tiden räcker inte till för att täcka allas krav och önskningar av mig. Även om jag dela mig på halvt så skulle jag inte räcka till. Jag är bara en människa. En vilsen skugga bland tusen andra. Nu ska jag ta mig i kragen och försöka. Att ge upp är inte ett alternativ vid det här laget. Jag är redan fast i detta kaos, mitt liv, så nu för jag göra det jag kan. Det finns en stor chans att jag misslyckas och förlorar kiget mot mig själv men det finns också en liten chans att lyckas. Jag ska försöka även om konsekvenserna blir tuffa så ska jag försöka. Det är allt jag kan göra.

Du sa att du ville dö

New in, världens snyggaste halsband (!) Guld är verkligen min drog just nu!!! ♥ 
 
Måndag. Början på ännu en skolvecka. Tidiga mornar och sena dagar. Humöret är på topp men ändå lite frånvarande från denna värld. På genomgångarna glider blicken mot fönstret och synen tappar fokus. Bara skönt att inte tänka eller bry sig. Överlever alla jobbiga och frustrerande skoldagar med musik och fint sällskap. Nu ska jag försvinna in i min egen värld med håkan och ett skissblock.

Nyår I/II

Bilder från en mysig förkväll med brudarna, ogge & fabbe. Vi dansade, skrattade och sjöng mycket. Galet kul! 

Jag vet inte vem jag är

Första veckan av skolan är snart över. Jag har inte riktigt kommit igång än men med lite tid så löser sig allt. Läxor och projekt är redan igång och jag försöker hänga med så gott jag kan. Idag har jag försökt ta igen efter alla sena nätter med skrivandet. Behöver en hel del sömn och kraft. Jag vill börja saker jag är passionerad av så som att skissa och fota men har aldrig riktigt tid. Antingen är jag upptagen med vänner, privatliv eller skolan. Aldrig får jag någon ro. Nätterna är det bästa jag vet. Då kan jag återhämta mig och drömma mig bort. Godnatt. 

This could all disappear

Bilder ifrån lucian.
 

Dom dömer mig

Åh underbara dagar! Har bara tagit det lugnt dom senaste dagarna. Gått runt i pyjamas hela dagarna långa & spelat. Bortkopplad från det mesta. Har inte känns för att sätta mig och redigera de mängder bilder jag fotat den senaste veckan & ta mig tillfället att blogga. Men idag har jag faktiskt tagit mig i kragen & satt mig för att redigera alla bilder. Mer bloggning är väl nyårs löftet!