Ännu en roadtrip

I söndags kom jag hem från en halv vecka på roadtrip till Köpenhamn för att lämna min syster på flygplatsen. Tog många foton och videos som jag ska redigera och sedan publicera men det kan ta ett tag för har helt ärligt fullt upp! Så här såg iallfall större av resan ut. Med Håkan i öronen, jordgubbar som tilltugg och en ELLE eller mobil att underhålla mig med kan jag åka hur långt som helst.  

We heart it favoriter

Mina absoluta favorit bilder på we heart it! Okej, har många fler och många jag tycker mer om en dessa men de går inte ihop i ett collage så, här är iallfall några. Älskar den här mysitiska, djupa känslan alla bilderna har. Finns inget bättre än we heart it!! Om du inte har, skaffa! Bara gör det, okej? Frågor på det? Nej

A love note

Den här veckan är den första veckan som känts som sommarlov. Jag har kunnat sola och bada för första gången utan risk för förkylning. Dock lyser mina axlar och knän rött efter 1,5 timme i solen. Dörför stannar jag nu inne resten av dagen och njuter av min favoritserie, orange is the new black.