BOYFRIEND JEANS

Köpte ett par boyfriend jeans i veckan. Riktigt nöjd.

Ont om tid

Två bilder jag knäppte på Alice för några veckor sedan.
 
Försöker ännu en gång komma på något inspirerande att skriva men det är tom i huvudet. Igår var jag iallfall hemma hos Alice och umgicks med henne, Tove och Agnes. Vi hade riktigt kul och slutade med lite allvar så som alla andra såkallade "tjejkvällar". Imorse bakade i stress till gudstjänsten min konfirmandgrupp skulle till. Låter kanske inte så kul men jag hade galet kul. Blir ofta mycket fniss bland all tystnad.
 
Nu vet jag inte vart kvällen tar mig. Antagligen mot de ofärdiga läxorna jag borde gjort och sen sängen. Hoppas dock på ett mirakel. 
 

Jag tror alltid det värsta

Letade runt lite på olika bloggar efter inspiration så jag kunde skriva ett vettigt och roligt inlägg men hittade inte en smula inspiration. Jag är usel på att följa bloggar (hittar ingen speciellt inspirerande) men om ni vill så får ni gärna tipsa mig om bloggar! Allt från okända, till vänners eller kanske era egna? Bara att kommentera om ni kommer på någon fin blogg så klickar jag in.
 
Dagen har bara flugit förbi. Bestämde mig för att träffa Oskar lite spontant efter skolan vilket självklart var höjd punkten på dan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord tills jag tillslut var tvungen att bege mig hemåt. Nu efter en lyckad dag ska jag se resten av den extremt spännande pll avsnittet jag redan börjat på. Ha det fint! / En mycket lycklig prick 

London II/III

The London Eye
The Big Ben
Min pappa :)
The London Bridge
Piccadilly circus
 
Vi besökte många kända platser i London och det kändes nästan som på film ♥♥

Gatstuberg

Igår var det studiedag och jag och agnes utnyttjade den till tusen. Dagen innan hade vi helt galen kväll med både skratt och tårar. Vi vaknade upp till en ljusblå himmel och beslutade oss för att ta en vår picknick med oss till gatstuberg. Efter en massa solsken och vind svängde vi förbi jesper och arvid och åkte sedan förbi oskar. Vi tog några snabba och egentligen oseriösa bilder utanför oskars hus för att ta vara på det sista solskenet. Efter det åkte vi båda hem för att plugga till provet jag gjorde idag. Hade världens ångest över provet innan jag gick och la mig men idag på provet gick allt skapligt bra tills jag blev alldeles illa mående. Då pallrade jag mig hem på direkten. Nu tänkte jag måla naglarna och sätta på ett avsnitt av pretty little liars. 

Tillbaka

Åh hej! Jag är nog inte den enda som märkt det men.. DET ÄR HELT KLART DEFINETIVT VÅR! Igår åkte jag till stallet och glassade solskenet efter en lång natt med mina fina tjejer Alice och Agnes. Var enorm skönt och befriande med en ridtur men jag är lite ovan efter nått år utan att ens rört en häst. Mina lår is killing me just nu, men skulle vara kul att komma igång igen. På kvällen kom min mormor och morfar på besök och senare cyklade jag till sibylla för att träffa Alexandra. Där satt vi tills dom bad oss att gå för dom skulle stänga (sjukt pinsamt) Och sen spenderade jag några timmar hos henne innan jag åkte hem.
 
Nu tänkte jag göra klart min filmanalys och sedan ta en dusch. 
 
Lite tips på vårlåtar jag gillar.
-Miss Movin' On, Fifth Harmony
-Hold Your Head Up, Jack Moy & Glöden
-How to save a life, Max Schneider
-A New England, Disa Östrand & Ram Di Dam
-Midnight City, M83
-Happy, Pharrell Williams
-The Other Side, Keke Palmer & Max Scheider 

Tittar ner mot marken

Dagarna flyter på som vanligt. Inget nytt. Är lite krasslig så stannade hemma igår men nu känner jag mig lite bättre så jag släpade mig till skolan. Sjuka dagar hemma är extremt tråkiga enligt mig så jag satte igång att göra lite nytta istället för att bara ligga i sängen hela dagen. Gjorde två enormt svåra läxor. Ena var att vi ska göra designa ett cdfodral åt en "artist" och på bilden där uppe ser ni min framsida. Blev riktigt nöjd över min prestation, sattsar som vanligt på högsta betyget! Kram 

London I/III

Åh london