Taken away to the dark side

Två bilder från det blåsiga konfirmationslägret.
 
Konfirmationen gick suveränt, eller det är vad jag hörde. Jag satt mest och skrattade bredvid konfirmationens clown åt allt och ingenting. Efteråt firande jag med släkten och åkte sedan vidare och firade med några kompisar. Efter ett par timmar på dansgolvet så åkte jag och Agnes hem till Jesper och övernattade där med ett roligt gäng. Otroligt rolig dag även om något saknades.

Konfirmerad

Idag konfirmeras jag. Eller vid det här laget är jag nog redan komfirmerad. När jag började gå de två timmar långa passen på sandbäcksgården så var jag riktigt skeptisk men nu känner jag att jag skulle ångrat mig om jag inte stått ut de där tuffa första gångerna. Min grupp har både blivit mindre och större men nu i slut ändan kommer jag sakna de kvar blivande vännerna jag fått genom konfirmationen. Jag tror inte att vi kommer att umgås eller ses något mer efter det här vilket är tråkigt. Men detta år jag spenderar med dem kommer jag alltid minnas. Trodde aldrig att jag skulle konfirmera mig men nu står jag här med flera nya vänner, konfirmerad. 
 

Flickan med sorg

Idag har jag suttit och tänkt tillbaka på mitt förflutna och insåg hur mycket jag utvecklats som person. Hur mycket jag upplevt. Både sorg och glädje. Det är helt fantastisk men samtidigt jäkla tragiskt. Alla vill ha utveckling men ingen vill ha förändring. Ibland kan förändring vara till det goda, ibland inte.
 
I skolan pratade vi om grupperingar. Det låter ganska tragiskt egentligen. Att alla har någonstans de ska vara, en plats där de hör hemma. För mig låter det inte som frihet. Att direkt se på någon i vilken grupp de hör hemma. -Åh vilken pundare. Då känner jag. Var hör jag hemma. Om det nu är så att alla har en plats att vara. Är jag A:barnet, knappast, fjortisen, pundaren? Hur ser folk på mig. Ser de ner eller upp på mig. Är jag den personen jag vill vara? Är jag tillräcklig? Tänk hur mycket press vi unga egentligen har på oss. Allt vi är med om. Allt vi missar. Att inte känna sig tillräcklig. Att känna sig hur bra som helst. 
 
Personer som inspirerar mig mest är de som hittat sig själva. De som vet vad de vill. De som är säkra i sig själva. De som hittat sin stil, sin personlighet. Jag önskar jag var sån. 
 
Hon ställde sig på räcket och hoppade / Flickan med sorg

High above the clouds

De ända systemkamrebilderna ifrån min födelsedag

Idag har jag spenderat mesta min tid i kyrkan. På morgonen var jag på några av mina vänners konfirmation och på kvällen beslutade jag och favoriten att fixa en underskrift av prästen. Efter den lugna och avslappnande gudtjänsten så hängde jag med Alice hem där vi lyssnade på för hög musik och pratade på. Mycket fin dag, även då det regna. 

Queen of the clouds

Har haft fullt upp ända sen valborg så har helt enkelt inte hunnit blogga! Jag lever iallfall och tänkte visa er några mobilbilder från valborg (som jag skrapat ihop från mina vänner eftersom jag hade fullt upp att njuta!!) Hade nog den bästa födelsedagen hittills!
 
1. Min morgon firades med frukost på sängen och paket. 2.Två gulliga killar kom med en present till mig när jag gjorde pannkaks tårta på hemkunskapen. 3. Jag och mina fina vänner värmer oss framför en brasa. 4.Bild på endel av det härliga gänget jag hängde med. 5. Gruppbild såklart! 6. Fick värma oss och umgås lite hos henke. 7. Jag, fina alexandra och en halv agnes haha. 8. Brasan vi gjorde (helt själva) 9. Ännu en nice gruppbild! ♥