Jag är uppe bland molnen

Vårt lilla äventyr med släkten före oss till trolleträsk.
Det fanns bara en väg att gå.
Väl framme åt vi hemmagjorde äppelpaj.
Påvägen dit hittade vi helt sjukt mycket svamp. Pappa blev överlycklig och vi var tvungna att lensa stället påvägen hem.
Väldigt fint var det. Älskar hösten så mycket att jag ryser. Mer bilder kommer. 
 
Jag har hört att om man ler hela tiden även fast man inte är glad så lurar man hjärnan att man är glad. Därför ler jag. /Olycklig fru

Jag tror att jag faller

Igår var en kväll som denna.
 
Söndag den lugna dagen full av ångest. Ligger och funderar på allt roligt jag ska hitta på idag men kommer sedan på efter ett tag att jag har världensbarn rep vilket förstör hela dagen. Men det är väl bäst att dra dit så det inte låter skit på fredag, ellerhur? 
 
Helgen har vart lovande. Myskväll med pojkvännen och övernattning hos honom i fredags. Vaknade upp på lördagseftermiddagen och drog mig hemåt. Med huvudvärk och yra vibbar drog släkten ut mig på äventyr och jag slet med mig kameran. På kvällen träffade jag en saknade vän nämligen Agnes och vi träffade lite folk och så. Kom hem runt 12 och hoppade sliten in i duschen. Sen var det bara att slockna i sängen sköööönt. Lite värre att vakna upp med denna söndagsångest. 

If not me, who? If not now, when?

 Om ni inte redan sätt, här är Emma Watsons inspirerande tal om femensim. Lyssna och lär. Tjejer som killar. 

What if I told you I was lost

Idag har jag spenderat dagen på min ballkong och bara tagit det lugnt. Har vart yr varje dag när jag vaknat upp i flera veckor nu. Kanske dags att börja ta hand om sig själv. Nu ska jag iallafall dra mig iväg till kulturskolan eftersom jag i hasten lovade min lärare att komma, uhh. 

Vad ska det bli av mig

Mornar som denna är det bästa jag vet. Att vakna bredvid min favorit person och ligga och dra sig i sängen tills båda motvilligt drar sig upp. Han går och duschar, jag ställer mig och lagar pannkakor. Sedan äter vi sen frukost tillsammans med denna lilla sötnos och går sedan och lägger oss igen. Sånna mornar slår allt.

Her heartbeat is falling behind

Not on drugs. Just in love.

Ett hål i själen

Jag vet att jag tjatar om hösten hela tiden men herregud det är den bästa årstiden så tyst. Jag brukar sätta upp mål typ, lite jag ska göra, lite jag ska säga, sånt som inte blir av. Jag får sån inspiration och energi på hösten.
 
Appropå insipration så måste jag rekomendera en bokserie som heter TRE. Har läst denna serie flera gånger om och älskar den verkligen. Det är det närmsta poesi jag hittat som inte uttråkar mig eller förvirrar mig. Det bästa med böckerna är de fantastiska "citaten" som är så jäkla bra skrivet att jag kan läsa dem om om igen flera gånger innan jag fortsätter. Dock är huvud handlingen om kallblodiga mord, vännskap och svåra situationer som jag tror många ungdomar känner igen sig i. Huvudpersonerna i boken är fyra tonårstjejer som är olika på alla sätt och vis vilket gör boken bra för då kan alla känna igen sig en karraktär. Vilket jag älskar. Karraktären Nora kan dom lika gärna byta namn till Ebba. Exakt kopia alltså haha. Men iallafall, LÄS!!
 
Ps. Min statistik har nu börjat fungera efter att ha omskapat min design på pricken i några timmar nu. Lycka.

Don't give me up

 Gick ut en iskall riktigt mörkkväll i augusti för att inspireras av den så kallade för hösten. Blev en lång promenad eftersom jag aldrig någonsin ville gå tillbaka in i värmen igen. Älskar hösten. Och för den delen den här stilen på bilder, lite grunge lilsom. Så fint!

Jag går inte isär när jag går med dig


Hej alla mina fans. Denna helg har jag spenderar på bästa sätt. Med pojkvännen min och ett besök på Harry Potter utställningen. 

I fredags övernattade jag någonstans mellan valla och sköldinge och vaknade upp bredvid min favorit person. Vi åt mysig brunch och tog ett tyvärr iskallt bad. 

Idag åkte jag tidigt tillsammans med louise och julia till Harry Potter utställningen (amazing) och åkte senare till ingelsta och åt lunch. Där köpte jag även ett par sovshorts i spets som ni också ser på bilden och på utställningen köpte jag jelly beansen som finns med i första filmen.

Har verkligen vart en grym helg!