Kan inte drömma mig bort


Har hamnat i ett stadie i mitt liv där jag inte längre vet vad jag vill. Okej jag kommer säkert aldrig riktigt veta vad jag vill, särskillt inte som 16 åring. Men just nu gäller allt, jag är osäker om min linje, mina vänner och till och med små beslut som att välja film? Är så väldigt förvirrad just nu. Det enda jag vet är att jag vill resa och uppleva nya platser. Hoppas att jag får ny inspiration nu i höst. Det är mina absoluta favorit årstid. Mina favorit färger på både kläder och i miljön riktigt mustiga ch fina färger. Love it

En fredags picknick

 
I fredags åkte jag och oscar och köpte världens godaste picknick. Vi satte oss på gräset vid en äng, var hur mysigt som helst. Dock åt vi båda allt för mycket och låg med kramp i magen efter haha

Första skolveckan

 
Nu har en vecka av skola gått och jag har blandade känslor. I vår klass har vi en A och en B grupp så vi har nästan alla lektioner med andra klasser, vilket suger. Jag valde ju Hotell och Turism för att jag ville gå i den klassen men nu går vi med både resturang och handel. Menmen. HT lektionerna är riktigt bra och det är ju det som räknas efter allt. Åh och om ni missade så har vi töntiga, små, fjortis ettor fått macbooks. De e nice!

Mitt sommarlov

 
Idag var första skoldagen, har verkligen fruktat denna dag. Ogillar att vara fastbunden till något, om du måste göra något så försvinner det roliga och kreativa. Men, måste säga att det ser lovande ut. Lärarna var sköna och klassen var helt okej. En del riktigt roliga människor och en del heeelt okända. Men det ska bli kul att se hur resten av veckan kommer bli. 
 
Iallafall. Blickar nu tillbaka på mitt sommarlov och, ja jag har endå haft det riktigt bra! Flera uuuunderbara resor och träffa fina människor. Det var inte sommaren 2014 men det var något helt nyttt. Har (som vanligt) fixat ihop en video eftersom jag så bestämt ställt in mig på att jag är bra på det, så här får ni se, mitt sommarlov 2015.
(Känn dig inte dumma om du försöker klicka igång videon på skärmdumpen där uppe, får helt enkelt inte videofy videor att funka på bloggen så länkar den)

Summer sunsets

Tre solnedgångar ifrån tre olika kvällar. Måste nog säga att kvällssolen är det allra bästa med sommaren 

Something meaningful


Jag har testat de välkända flashtattoos. Älskar guldskimret från pilen jag placerat så fint på min handled. Skulle älska att göra en sånhär liten och fin tatuering i vitt bläck eller om det finns guld/silver. Har verkligen ingen koll för har aldrig ens tänk på att skaffa en tatuering. Men flera av mina vänner har skaffat det och då började jag fundera. Skulle dock aldrig göra det förens jag funderat i flera år och jag är många år äldre än nu. Men tycker verkligen det var fint med bara något sånt litet, som betyder nått. Vi får väl se i framtiden... 

Ett löfte

Iförrgår åt jag, mamma och mormor på sultans eftersom Louise jobbat där hela sommaren och vi hade lovat henne att kolla in minst en gång. Jag åt en asgod grekisk paj med sallad och bröd. Efter lunchen gick jag, mamma och Louise på stan en stund sen bar det hem.
På kvällen träffade jag Agnes som jag inte träffat på år och vi satt och pratade en stund. Sen träffade vi lite folk och ja, det slutade med att jag och Simon satt på en parkbänk och pratade. Det var en bra dag!

Den tredje Augusti

Äääääntligen, TACK augusti det var verkligen dags för några soliga sommarlovsdagar! Har vart ute så mycket jag kunnat och druckit denna iskalla dryck. Det är verkligen suuuper gott!! Bara is, iste en skvätt sprite och ett par blad citronmeliss för lyxkänslan haha. Älskar det!!

Känner en känsla någonstans

 Dessa låtar har jag lyssnat på konstant de senaste dagarna och det tycker jag att du också borde göra!!
 
-Du borde sätt att jag var full av liv-

Samma känslor

Snaaart är faktiskt sommarlovet över och jag börjar en ny skola med en helt ny klass där alla bara är bekanta för blir kvar här i Katrineholm. Kommer faktiskt sakna min gamla klass (som är fint printade på min tröja). Med dom har jag utvecklats och upplevt väääldigt mycket. Dock föredrar jag nog om de människorna bara föreblir gamla minnen av både sorg och lycka.