Ett nytt beroende

 
Alltså har nyligen fått för mig att kappor, trench coats osv är så sinnes sjukt snyggt. Helt inne på att skaffa en men kom på att jag kanske inte skulle se så hipp ut i det. Men för framtiden.. SKAFFA EN IALLAFALL.

Huvudrubrik oklar

Jag känner för att skriva att inspirerande inlägg kanske inte just för er läsare utan mest för mig själv. Jag har en hel del komplex som tex, att se mig själv i spegeln utan smink. Och det kan bli väldigt jobbigt ibland. Liksom ta över vardagen. Men när jag hör andra tjejer prata om sin komplex så känns det obetydligt. Dom är ju så jäkla snygga liksom varför klanka ner på sig själv? Så det är det jag försöker göra, att inte klanka ner på mig själv, därför nämner jag aldrig några av mina komplex.
 
Men det finns saker jag skulle vilja förbättra med mig själv, inte utseende mässigt för jag har redan fattat att det bara är att acceptera och försöka älska den man är. Men det finns sånt jag skulle vilja förbättra när det gäller min personlighet. En av grejerna är att börja ta mer plats som jag gjorde när jag var mindre. Inte den "självupptagna överdrivna musikklasstjejen ta plats" utan några nivår mindre agressiv. När jag var liten jag pratade jag på, skrattade, hade alltid saker att säga och glädje att sprida. Jag hade världens självförtoende men lyssnade på alla i min omgivning men nu i äldre dar har jag liksom dragits tillbaka på grund av min eftertänksamhet. Nu pratar jag inte lika mycket utan tänker mer, jag säger inte det jag vill ha sagt, jag lyssnar mer på folk än de lyssnar på mig och jag gömmer mig liksom lite i bakgrunden ibland. Vill så hemsk gärna få tillbaka den glöden och posetiva andan. Det självförtoendet och den glädjen jag en gång hade. 
 
-Men lägg ner sluta klaga. Du skulle inte vara den du är om du inte tyckte om dig själv.
// Mig till dig och tvärtom

Sometimes a shadow wins

 
  Några vattendroppar träffar fönstret och rinner sakna ner samtidigt som jag doppar ner min fot i det ångande nästan kokande vattnet. Kontraster. Jag älskar dem. Just nu sitter jag och filosoferar om framtiden, beskymmer och annat smått och gott. En skugga bildas på väggen och doften av tränbär sprider sig i hela    rummet. Att tänka posetivt just nu är svårt men jag är inte omöjlig. Det är dags nu.
 
Avundsjuk på natten jag inte var med dig
// undrar vem du ligger bredvid 

He kissed her like her lips were air

Hej mina fina läsare! Nu är de nytt år och jag har fårr en skaplig start. Här är några av höjdpunkterna under nyåret samt de först veckorna av 2015. Har redan fått några oförglömliga minnen och känner på mig att det här året kommer bli magiskt. 

Stjärnorna har aldrig lyst så stark för oss två
// Du och jag