En jul fika

Har vart en lång men chill dag idag, tror till och med hela veckan kommer vara lugn. När jag kom hem från skolan tog jag en julig fika för att få in julstämningen. Imorgon är det första december!!!

Från balkongen

Idag var det ljusshow vid backavallen och jag hade första parkett från ballkongen. Fint det där med fyverkerier

En vecka i mitt liv

Förra veckan så träffade jag Alexandra på tisdagen på en fika och sedan gick vi runt på stan. Onsdag kvällen spenderade jag med Berfin på bio där vi såg den sista filmen av hunger games. På fredagen åkte klassen till Norrköping och där vandrade vi runt till olika utställningar och konferens anläggningar hela dagen. När jag kom hem tog jag ett långt skönt bad. På kvällen skypade jag med Anders och vi tittade på American horror story tillsammans. Lördagskvällen blev en myskväll med Berfin och pratade om spännanden framtida planer. Och på söndagen kom min älskling och spenderade natten. Det var en riktigt bra vecka trots ångest.

Frostiga landskap

Igår var det söndag och jag hade en ganska lugn dag. Vaknade rätt tidigt och bestämde mig för att försöka gå en promenad och fota medans det fortfarande var ljust ute. Det är synd hur fort det blir mörkt om dagarna runt den här tiden om året. Jag gick iallafall en promenad i hemma trakterna och tänkte hur annorlunda allting ser ut nu jämfört med när jag var mycket yngre. Pulkabacken var inte alls så brant som jag trott och vid stenen där jag byggt en koja som liten låg det ölburkar och marlboro. Saknar den världen som oskyldigt liten då man alltid såg det bästa i människor och världen. Senare på kvällen kom Oscar och spenderade natten. Älskar verkligen den killen. Han försöker alltid se det bästa i allt och alla.

CHAOS XOV

Idag är det fredag och jag har spenderat dagen Norrköping tillsammans med min klass. Vi gick på rundturer, gled runt på utställningar och åt buffé. Hade en bra dag tills vi var tvungna att stå på tåget hem. Var vid det laget bara trött, kall och irriterad. Mesta dels kall. Cyklade sedan hem i kylan och hoppade ner i ett skållhet bad och bara njöt. Nu ska jag nog äta sen se en riktigt bra film. Det blir en lugn helg efter en kaordisk vecka.
 
 

All I want for christmas is you

Släpp mobilen eller datorn för en stund och kolla ut genom fönstret. Ja pepz, det snöar ute!!! Jag älskar verkligen julen och allt med det så att se snö i november är bara glädje haha. Det slog mig tanken att slänga mig in i förådet för att slita ut alla juldekorationerna men bestämde mig för att vänta till nästa vecka. Har dock på börjat lite smått i rummet då jag är så exalterad haha. Har suttit hela veckan framför weheratit och bara inspirerats av alla fina julbilder. Här är några av de tillsammans med en klyschig rubrik.

På framsidan

 Åhhhhh blev så glad när jag fick ett meddelande i förrgår där en vän berättade att hon hade skymtat min blogg på framsidan av blogg.se. Klickade såklart in direkt för att se om det verkligen var sant och japp. Där var jag på framsidan i flödet med kajal smetat runt mina ögon mer liknande en panda än en svan. Är dock väldigt stolt över att fått vara med på framsidan även då det bara varade en dag haha!!

Black swan pt. 2

 Kan inte släppa halloween okej

Friday the 13thGårdagen var bra trots att det var fredag den 13de. Hade en kul kväll med en hel del härliga människor! Jag och Berfin hittade dessa ascoola masker och var bara tvungna too stike a pose. Vaknde sedan upp hemma hos Berfin imorse och vi låg i sängen till ca 12 & bara pratade och myste. Nu ska jag ha lite me time och kanske få lite plugg gjort innan jag åker vidare till Oscar där jag ska spendera natten. Blir nog en skön och behövlig kväll! 

2015-11-13


Idag är det fredag och festligheter väntar. Har haft en lugn och ganska skön dag. Hade bland annat matteprov och stirrade ut en kändis på tågstationen, vi får inte glömma fikafredag. Har dock sucktat efter helg och ska verkligen försöka ta vara på den. Idag spenderar jag natten hos bästa Berfin och imorgon tror jag det blir med min älskling med en lång och skön söndags sovmorgon. För övrigt längtar jag tillbaka till då löven var färgglada och jag posade i luften som en idiot.

Om längtan till Australien


Jag vet faktiskt inte om jag någonsin nämnt det här på bloggen förut haha men min största dröm är att efter gymnasiet flytta till Australien. Det har vart en dröm sen mina yngre år när jag bläddrade igenom pappas fotoalbum från Australien. Nej jag vet inte hur jag ska komma dit eller ens få ihop pengarna till en flygbiljett. Men tänk er bara att åka långa roadtrips genom landet, få se alla möjliga olika miljöer, ha värme året runt, dyka vid det stora barriärr revet, lära sig surfa och möta alla olika sorters människor och djur. Förlåt om jag fick er att sukta om Australiens värme men kom igen det måste vara paradise!!?!?! TA MIG DIT

Halloween costume

 I fredags var det som sagt fest och jag och berfin gick som ett offer som blivit skjuten i huvudet haha. 

Min halloween

 Den här veckan har det vart höstlov och jag har tyvärr inte haft tid att blogga men jag hoppas iallafall att ni har haft ett bra lov! På lovet har jag umgåtts med vänner och firat halloween. I torsdags firade jag halloween med familjen,jag fixade tre rätters med halloween tema och alla klädde ut sig. Efter maten myste vi ner i soffan och såg the nightmare before christmas. På fredagen var det halloweenfest och jag hade en riktigt stressig dag. Jag gjorde en halloweenpumpa på morgonen sedan sminkade typ 5 personer och vid 20 fick jag skjuts till Berfin. Där sminkade vi oss och gjorde oss ordning inför festen själva. Runt 9 åkte vi till festen och jag hade det sååååå kul!! Kom hem vid 2 och slängde mig i sängen. Nu är halloween över och jag har börjat ladda upp för jul!