En riktigt bra helg

Och så var vi här igen, helgsinlägget haha. Känner att bloggen är ganska ointressant för tillfället men har inte så mycket idéer nuförtiden. I fredag så tog jag det lugnt fram till lunch, då gick jag och mamma på en promenad och plockade varsin bukett vitsippor. Älskar färska blommor. Har totalt fyra levande växter i mitt rum, sju plast och nu en bukett vitsippor haha, sjukt många. På kvällen träffade jag iallafall Berfin, vi gick en sen promenad och sedan gick vi hem till mig för att sätta på en skräckfilm. Vi hann dock inte se hela filmen för Berfin skulle åka hem. Resten av kvällen så tog jag det lugnt och kollade på några efterlängtade serier.
 
I lördags så gick jag och timo och köpe thaimat på kvällen och gick sedan hem till mig där vi kollade på serie och pratade. Några timmar senare kom Berfin och vi kollade klart på skräckfilmen vi såg i fredags. Super mysigt! Senare på kvällen så åkte jag och Berfin med Ebba och Cim till Anders för lite festligheter. Snackades massor och jag hade allmänt roligt!!
Idag vaknade jag upp hemma hos Oscar och vi hade en mysig morgon. Vi gjorde frukost sedan kollade vi några avsnitt suits och myste i soffan. Nu på kvällen har jag faktiskt vart duktigt och pluggat. Känns så skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback