Måndags update

Idag startade andra veckan av skolan. Känns fortfarande bra med lärare och kurser. Dock är det väldigt irriterande att alla lärare alltid påminner än om hur svårt det här året kommer bli, som om vi inte tar skolan på allvar. Vet inte om det är för att de som vanligtvis går hotell- och turism inte brukar vara så "engagerade" eller om de säger det till alla. Att höra att de kommer vara dubbelt så svårt som förra året skrämde mig en sekund tills jag insåg att jag knappt behövt anstänga mig alls förra året. Har åkt räkmacka i princip hela min skolgång då jag har rätt lätt i skolan. Men vi får väl se hur det här året blir. Mitt schema är iallafall mycket bättre än förra året vilket är super skönt! 
 
Har också dragit på mig en förkylning samt lyckats smitta Oscar lite på köpet. Snuva mest men börjar få lite halsont nu. Men lite te eller chailatte samt några halstabletter borde göra susen.
 
Aja slut snackat om skola och förkylning. Anledningen till att jag ville skriva ett inlägg var för att kunna visa er en webbshop som publicerade en massor av riktigt coola bilder. Älskar stilen på fotona, vill verkligen lära mig fota så och vara lika artsy. Halvnakna kvinnor är kanske inte mitt kall som fotoälskare men tyckte det var riktigt snygga bilder på något sätt. Fokuserar på helheten liksom. Nog sagt, ta en titt HÄR. Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback