2016 LISTAN

 
Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Jag hostade en fest och halloween förkrök. Jag fann mitt intresse för special effect makeup och drömmen om att jobba som SFX makeup artist. 

 

Vilka länder besökte du?

Lämnade aldrig Sverige i år fyfan

 

 

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

Utomlands resor, hemmafester och umgås med nya människor och skapa nya vänner. Känns som att 2016 vart väldigt enformigt och trist. Skulle vilja ha lite mer action i vardagen. 

 

 

 
Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

14 augusti när jag och Oscar firade våran 2 årsdag. Vi hade massor av planer men försov oss och spenderade hela dagen i sängen och bara myste. Det är så typiskt oss haha.  

 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Oj svår fråga för en 17 åring haha men det är väl att jag fått ett jobb som timanställd på Dufweholm som servitris

 

 

Och din största framgång privat?

Gud tror det är att jag hittade Berfin och vi blev bästavänner. Så himla skönt att ha någon att umgås med som har samma åsikter, värderingar och intressen som mig. Tycker verkligen det är svårt att hitta människor jag klickar med. 

 

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Antagligen mat, alltid mat

 

 

 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Shit finns så många låtar men iallafall, hela suicide squad albumet, All time low - John Bellion, Some kind of drug - G-eazy osv. och Drug dealer (feat. Ariana DeBoo) - Macklemore

Resten av 2016 lyssnade jag på dem här 

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket gladare!!! Gjorde ett val 2015 som fått mig att må så mycket bättre och har fått mig att göra mycket bättre val sen dess. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Önskar att jag rest mer, tagit för mig mer och skaffat fler nya vänner 

 

Den maträtt du åt oftast 2015?

Soygurt till frukost och spagetti och quornfärssås till lunch och middag

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

I år firade jag först hemma med släkten och sedan drog jag vidare till en inte så vidare hemmafest mitt ute i ingenstans. 

 
 
 
Högsta önskan just nu?

Att 2017 ska bli ett bra år och att jag kommer känna mig nöjd och över året samt att jag skapat många nya minnesvärda minnen när jag skriver detta nästa år!

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Definitivt en utomlandsresa

 

 
 
 Vad fick dig att må bra?

Berfin och Oscar. Mina favorit människor! Sen tycker jag verkligen om min klass

 

Vem saknade du?

Ingen vad jag kommer och tänka på. Har alla nära och kära runt om mig.

 

 
 
Vad är du mest stolt över?

Att jag vuxit så mycket som människa och tänk mycket på mig själv i år. Funderat på vad jag vill och prioterat mig själv mycket mer. Känner mig mer självsäker i mig själv och på mina värderingar i livet.

 

CHISTMAS EVE

Och så har ännu en julafton passerat. Känns som att julkänslan förvinner mer och mer för varje år. Inte bara det faktum att det inte längre finns snö på julafton utan hela grejen med julen försvinner med åldern. Men jag hade en ganska bra julafton trots allt även om jag mest kände för att käka mat och öppna presenter sedan gå och lägga mig. Synd att man ska behöva känna så men ibland är det så. 
 
Jag firade iallafall min julaftonsmorgon med frukost med familjen, julkalendern och öppning av julstrumpspaket samt lite andra paket. Efter det fixade vi oss inför jullunchen hos mormor och morfar. Där åt vi god mat och öppnade ett omtåligt paket var för att senare åka hem till mina kusiner för att kolla på kalle anka och fira resten av julafton. Hos mina kusiner åt vi fika, julgodis och middag samt fick besök av tomten, öppnade paket och spelade julklappspelet. Blev super nöjd med mina julklappar! Önskar att jag inte brydde mig lika mycket om det materiella och mer om att vara med familjen. Men det är svårt när man delar olika åsikter och värderingar i livet. 
 
Hoppas iallafall att ni haft en god jul eller en bra december! Nu längtar vi efter 2017!! Vi hörs!!

HAPPY HOLIDAY

 

NEW THINGS

 
I förra veckan så drog jag och familjen en sväng til Norrköping då alla mina lektioner blev inställda. Skulle inhandlas lite jobbkläder till mig och lite julklappar. Men jag kom även hem med en cropad hoodie som är så himla mjuk och mysig. Dessutom köpte jag hårfärg för vill verkligen färga håret ljusare och kallare med en tydlig ombre. Har färgat ombre hemma en gång och det blev bra men syndes inte så mycket så ska ha kvar färgen lite längre den här gången! Super taggad på nytt fräsht hår inför det nya året! Vi hörs!!!

SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

 
 
 
1) Jag lägger oftast inte nycklarna på bordet för min lärare sa att det gav otur när jag var liten, nu är det bara en vana att lägga dem i knät eller i fickan.
 
 
2) Innan jag börjar gråta så kittlar min näsa så jag vet liksom när jag är påväg att börja gråta.
 
 
3) Jag går i solosång på kulturskolan, älskar att sjunga men önskar jag var duktigare.
 
 
4) Jag har 51 antecklingar i mina antecklingar på mobilen, hälften är listor och hälften är texter som anting uppmuntar mig eller texter jag skrivit när jag var ledsen och mitt hjärta var öppet.
 
 
5) Hatar reality tv/serier och älskar serie men absolut inget på svenska, hatar den mesta svenska tv och film tycker det låter lame samt att engelska är så mycket mer dramatiskt, intressant och realistiskt.
 
6) Jag stress läser alltid igenom böcker. Känns typ som en tävling så hoppar ofta över ord, meningar och ibland hela stycken. Vill bara läsa klart boken.
 

FÖRSTA DECEMBER

Äntligen har sista månaden av det här året kommit! Längtar så mycket efter att få fira jul och starta ett nytt år. Förhoppningsvis kommer 2017 bli mycket bättre en 2016. Det känns som att det här året vart en besvikelse för det flesta. Men det kan bara bli bättre eller vad är det man säger. Har fått jobb på Dufweholms herrgård nu och jobbar i princip varje helg framåt. Det är många timmar och lite ledig tid för att träffa vänner och pojkvännen. Men känns verkligen asbra att börja tjäna lite pengar inför mitt resande och liknande. 
 
Idag är det vardag men alla mina lektioner blev inställda så är hemma från skolan idag. Super skönt och behövligt! Imorgon ska jag vara i skolan vid sju och slutar jobbet vid 23. Kommer bli en jobbig dag och sen jobbar jag dessutom dagen efter men inte lika länge vilket är skönt. Men hoppas ni får en bra helg! Vi hörs!