We're different and the same

Förra veckan var väl sådär och gick långsamt även då det känns som jag inte gjorde någonting. Måndag, tisdag var jag sjuk och på onsdagen åkte jag till spökbacken även då jag inte var helt frisk. På torsdagen skulle jag gått till skolan men eftersom jag hade åkt skidor/snowboard dagen innan så var jag helt enkelt inte på topp. På fredagen så tog jag ledigt från skolan även fast jag antagligen inte skulle gått för att åka ner till min släkt i Småland för att säga adjö till min gammel mormor som gått bort tidigare i februari. Väldigt sorgligt, men begravningen var fin och det var trevligt att träffa släkten eftersom dom bor så långt bort.
 
I lördags så träffade jag Berfin och vi hade filmkväll hemma hos henne. Vi har nu kollat på alla sju saw filmer tillsammans och omg dom är så bra?? Hade iallafall det asbra som vanligt när man träffar Berfin, sån härlig tjej!! I söndags så åkte jag hem till Oscar och vi umgicks bara. Kollade nått avsnitt walking dead, hann slog mig i alla olika sortes videospel och sedan lagade vi mat i två timmar haha. Dagen efter tog vi det bara lugnt och sedan åkte jag hem för att på kvällen träffa Timo och Berfin. Vi åkte skridskor och snackade om allt möjligt! Sånna fina vänner jag har! 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Började läsa lite ur fredagspoddens bok "The Golden Year" som inspirerade mig att rensa mitt liv från onödiga ting och människor. Efter halva boken så slog jag igen den och bestämde mig för att riva ut hela min garderob och slänga eller sälja saker jag inte använder. Och nu sitter jag här med en miljon grejer runt om mig och försöker bestämma vad jag ska göra med allt haha. Jag har så sinnes sjukt mycket saker i mitt rum så behöver verkligen göra sånna här rensningar oftare!! Känns så skönt med förändring. 

Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

så fint hår du har!

Svar: Tack så mycket! :)
ebbaaculmsee♥

2016-02-23 @ 18:04:31
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback