Vi var stökiga och stöddigaHelgen plus måndag (då vi hade studiedag) har vart riktigt bra. Idag är det tisdag och jag har haft en väldigt bra dag. Det gick väldigt fort och jag slutade tidigt. Efter skolan så träffade jag upp Berfin och vi gick till Sultans för att fika och plugga. För mig blev det inte mycket plugg och tror inte Berfin fick något gjort heller haha. Vi fokuserade mer på att planera sommaren. Vi gjorde en lista på en hel del grejer vi vill göra/uppleva i sommar. Blev riktigt taggad måste jag säga! Älskar att snön börjat smälta och man kan se den grusiga asfalten igen. Längtar verkligen efter våren och sommaren!!

Den 23 Januari

Idag vaknade jag rätt tidigt för att jag, pappa och Louise skulle göra frukost på sängen till mamma som fyller år. När jag vaknade så läste jag lite ur min bok sedan gick jag ner och hjälpte till med frukosten.
Måste säga att än så länge älskar jag den här boken. Jag fastnade direkt och har redan läst halva boken vilket är mycket för att vara mig. En del kan jag relatera till och en del inte. Allt som allt är det en vanlig ungdomsbok om en tjej som gråter över en kille och det har vi alla gjort någon gång.
Det var en väldigt fin morgon måste jag säga. Himlen var alldeles rosa
Vi väckte mamma med sång och paket
Jag åt frukost i sängen och kollade på ett ointressant avsnitt av bones
 Efter det skulle jag hoppa in i dushen men ville ta några kort på mina väldigt slitna inbakade flätor innan vattnen förstörde allt
På kvällen fick vi gäster och jag umgicks med Alice och Clara hela kvällen, det var kul att se dem! Nu så läste jag nyss klart boken. Var bara tvungen att få veta om dom fick varandra tillslut.

Det ena leder till det andra

Vackert va? Vet inte om jag någonsin upplevt en sådan otroligt vacker vinter. Börjar faktiskt njuta av att gå fram och tillbaka till skolan. Kallt men vackert. Idag stannade jag på biblioteket påväg hem från skolan, väldigt olikt mig men jag plockade upp en boksom heter "Det handlar om dig". Det är en typsik tonårsbok om kärlek och alkohol, den sägs vara skit dålig. Ser fram emot att börja läsa den. 
 
Om ensammas är starkast var jag starkare förut när jag somnade själv på en måndagkväll helt full som herregud
// Kan jag få ett vittne?

Vi kan gå genom eld

Idag är det söndag och jag är helt utmattad efter denna helg. Jag hade planerat in mycket mer än vad som hände men det var tillräckligt som det var. Nu låter det som jag haft en jobbig helg haha men nej absolut tvärtom. I fredags så träffade jag Alexandra som "äntligen" (haha) komit hem efter flera veckor på Hawaii. Hon föreslog en kväll med thaimat och ben and jerry... jag menar den här tjejen känner mig verkligen <3<3 Så ja vi gick ut i kyla och satte oss på en kall thairestaurang. Förutom kylan så var maten asgod. Efter det vandrade vi mot ICA och köpte glass för att sedan gå hemåt. Alexandra och jag är skräckfilms freak båda två så vi sätter ofta på en skräckfilm när vi ses och fredags var inget undantag.
 
Igår så kom Oscar och hans pappa och hämta mig klockan 11 och vi åkte till Nyköping. När vi kom fram så fikade vi på espressohouse och gick på stan. Det var iskallt men det var rätt mysigt så det gjorde inte mig särskillt mycket. Sen gick vi hem till deras boende i Nyköping och spelade lite kort. När Oscars pappa åkt hem så tog jag och Oscar ett bad sedan gick vi och handlade till middagen. Vi gjorde pizza tillsammans och hade jätte mysigt! Båda var rätt trötta på kvällen så vi tog det ganska lugnt, såg en film och myste bara. I morse så vaknade Oscar väldigt tidigt så han gick upp och lät mig sova. När jag väl vaknade så möttes jag av en uppdukad frukost i köket och en väldigt fin kille. Längtar verkligen till den dagen jag kan bo ensam med den jag älskar, att vakna och somna tillsammans varje dag. Vi tog ett till bad med överdrivet mycket bubblor haha sen gick vi och handlade lunch. Runt klockan 3 så blev vi hämtade och jag åkte hem igen. 
 
Känner att det blev mycket text för att vara mig haha men jag är alltid så kortfattad annars så, varsegoda. Hoppas ni haft en lika bra helg som min!!

Satan i gatan

Jag älskar verkligen att vakna och titta ut genom mitt fönster. Det är alltid så jäkla fint det spelar ingen roll hur länge man än stirrar ut.
Halva dagen brukar jag lyssna på soundcloud och försöker hitta nya favoritlåtar
På kvällen kollar jag oftast på en serie och dricker en kopp te och kanske en skål popcorn. Är inne i en riktig te period just nu, dricker flera koppar om dagen. 

Förvirrad, förtrollad


Hela världen är så underbar när man är korkad, tom och glad

En torsdags fika

I torsdags så gick jag på stan och fikade på Sultans Norr med mormor. Chailatten var too die for måste jag säga. 

Star Wars VII

 
Igår kväll så träffade jag Berfin, vi åt först thaimat hemma oss mig och senare på kvällen tog vi oss ner mot stan för att se den nya Star wars filmen. Filmen var bra fast än jag helt ärligt är inte så förtjust i 3D. Jag brukar dock inte tänka så mycket på handligen utan kommer på mig själv beundra de fina scener, redigeringen och contrasterna. Tyckte iallafall att det var väldigt mäktigt att dom hade med dom gamla skådespelarna från de tidigare filmerna. Ser fram emot nästa.

Du har då aldrig trott på tårar

Härom veckan köpte jag en polotröja i Norrköping och har i princip levt i den sen dess. Detta året vill jag våga mer och utrycka mig mer genom till exempel kläder som jag förra året kanske inte vågat bära. Sucktar efter en tjock och lite oversize grå kappa att matcha med denna tröja. 

Andra januari 2016

Foton tagna av min syster 
 
Måste bara säga Gott Nytt År!!! Nu är 2016 äntligen här och jag längtar efter att få se hur detta år kommer att bli! Det kanske är klyschigt men jag har faktiskt två nyårslöften i år! Det första är att börja skriva dagbok, jag delar inte med mig så mycket om mina känslor så att få ner det på papper är något jag verkligen vill börja med! Och det andra är att aldrig sluta drömma och att aldrig ge upp. Min stora dröm är att resa jorden runt, upptäcka nya platser och möta olika kreativa människor. Men eftersom jag vuxit upp eller snarare växer upp i en småstad så är det många som tvekar och som själva inte vågar tänka så stort. Men jag vill bevisa dem fel men först och främst bevisa för mig själv att jag kan och kommer.