I want a ticket to anywhere

Min dröm är att resa världen runt. Jag älskar verkligen att resa och försöker verkligen ta vara på stunderna då jag är utomlands eller bara på roadtrips genom Sverige. Många andra drömmer om en stor och fin familj eller en lysande karriär men sånt bryr jag mig verkligen inte om! Min stora passion är att resa och upptäcka och resten kan kvitta liksom! Jag vill absolut ha en familj någon dag och kanske någon slags karriär men endast inom något jag verkligen älskar. Jag citerar: "My goal is to create a life that I don't need a vacation from".
 
Jag har tvekat och till och med ångrat mitt val av gymnasielinje minst ett par hundratals gånger. Men sen tänker jag, det här är det närmaste till min dröm jag kan komma. Jag vill inte bli advokat eller mäklare eller chef. Det är inte jag. Jag har skrivit en lista på jobb jag faktiskt kan tänka mig jobba med och som ni kommer se så passar ingen av dem in i ramen av gymnasielinjer.
 
-Konstnär
-Musiker
-Reseguide
-Makeup artist för serier/film 
-Snowboard/skidlärare
-Surfinstruktör
-Dykare
-Bartender
 
Jag älskar verkligen att uttrycka mig kreativt och inom de här jobbet så känner jag att jag skulle kunna vara mig själv. 

Kommentarer
Postat av: Alice Bössa

MEN HALLÅÅ!! Bästa idén!!! Efter gymnasiet ska jag lämna Sverige och resa utomlands förhoppningsvis och jobba som bartender!!! Ska vi slå till på en resa tsm?? 😜

Svar: Absolut!! Helt seriös jag är på, vi drar direkt efter student va?? :pp
ebbaaculmsee♥

2016-03-12 @ 13:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback