VI SKA UTVECKLAS TROTS ALLT BLIR SÅ INVECKLAT

Gud vad lovet går fort!! Försöker verkligen pressa in så mycket jag kan på en dag för att vara produktiv hela lovet. Men det gör också att det går extra fort för jag alltid hittar på något! Tänkte bara lite snabbt uppdatera om vad jag har och ska hitta på det här lovet!
 
I fredags var sista dagen på praktiken och jag var på pyjamasfest på kvällen sen sov Oscar hos mig, i lördags fixade jag inför min halloweenförfest och sminkade mig och några andra innan vi drog vidare till en halloweenlokalfest. Sedan vaknade jag upp hos Oscar på söndagen och vi myste hela dagen.
 
I måndags så sminkade jag ett gäng vänner dom skulle på halloweenfest på kvällen, var super kul! Och efter det så åkte jag till Berfin för att fira halloween med ett skräckfilms maraton, synd att jag var så trött att vi bara hann se en innan jag somnade haha. Dagen efter gjorde vi våfflor (mums) och myste till ännu en skräckfilm. Senare på dagen drog jag för att leta hårfärg då jag kände för att spontant färga håret men fann inte den jag letade efter. Så nu ska jag nog färga det senare i veckan! Längtar haha!
 
Resten av veckan kommer spenderas på bodaborg (edit: Norrköping), i stockholm med min älskling och det ska bli mer halloweenfirade! Vi hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback