En produktiv helg

Tänkte skriva lite om min helg då jag faktiskt tog några bilder att kolla på. I fredags färgade och klippte Amanda mitt hår på självfallet, blev fint och frächt inför hösten! Efter det mötte jag upp Berfin och vi lunchade på sultans. Vi hade en hel del att snacka om så vi satt där ett bra tag tills vi bestämde oss för att gå förbi deras hotell och kolla läget. Fick en rundtur av stället och det ser verkligen super bra ut!! 
På kvällen övningskörde jag hem till Oscar där vi käkade thai och (iallafall jag) somnade tidigt av utmattning. Hade nämnligen gått upp klockan 6 den dagen och vart i skolan vid 7 på grund av en frukostbuffés lektion. 
Dagen efter åkte vi till nyköping för att fira Oscars farmor. Var väldigt mysigt och kul att träffa hans släkt! 
Den morgonen åt vi frukost på Hellmans café i Nyköping. Beställde både en vegansk macka och chailatte, SATAN vad gott det var!! Skulle definitivt vara stammis där om jag bodde i Nyköping.
 
När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning inför en fest hos tove. Har glömt hur kul det är att dansa haha, var allt för längesen jag var på fest! Och som ni kanske förstår fick jag inte mycket gjort i söndags men kom iallafall ut på en promenad för att ta lite foton. Skönt med frisk luft! Vi hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback