PLANER INFÖR 2017

💞2017💞
Har satt lite mål för saker jag skulle vilja hända år 2017. Dem med en bock bakom sig kommer
att bli av medans dem utan bara är preliminärt. Men en tjej kan väl drömma?

•Åka till fjällen (Romme) med ett skönt gäng✔️
Vi kommer faktiskt få möjlighet att åka till Romme med skolan för en billigare peng vilket ska bli super kul! Kommer åka med Evelina och Natalie sen får vi se vilka fler som hänger på. Vet att Oscar och Anders förmodligen ska hänga med oss. Taggar!!

•Åka utomlands med familjen☀️🌵
Det var ett år se jag var utomlands med familjen och då var mamma sjuk. Uppskattade resan super mycket men skulle vara kul att resa när vi alla för en gångs skull mår bra!
 
•Åka till budapest med Berfin☀️
Vi har pratat om detta och tycker verkligen att det skulle vara fantastiskt att spendera en weekend i budapest med bästa Berfin. Strosa genom staden, shoppa och dricka drinkar på mysiga uteserveringar. Men efter som vi redan bokat en resa i år så kanske vi får skjuta upp det till nästa år. Men en tjej kan väl drömma. Haha. 

•Åka utomlands till Split (eller cypern) med Oscar  🌊☀️⛵️
Det här har jag planerat som fasen inför. Ska bara få klartecken från föräldrarna vilket jag verkligen hoppas. Skulle vara underbar att åka utomlands med min älskling. Särskillt när det är över våran 3års dag. Tycker om honom så, tycker vi förtjänar en resa till värmen. Vi båda älskar att snorkla så det är det huvudsakliga jag skulle vilja göra men vi får väl se hur det blir! Har alltid velat bästa kroatien iallafall!
 
•Gå på håkans konsert 🎤🎊✔️
Det här ska faktiskt bli av. Jag och Alice ska dra till Örebro i juli för att se håkan uppträda på en liten scen. Ska bli så kul att se honom på nära håll! Har bara vart på konserter på Ullevi och Borgholms slottsruin vilket var ganska stora scener jämför med Örebros. Hoppas jag vaknar upp utan stämma dagen efter för att kvällen vart så bra!

•Ha 18års fest med tema 🔞🎊
Alla vill väl fira sin 18 årsdag med en sjuk fest. Kanske inte alla men det vill iallafall jag. Älskar teman och måste komma på nått sjukt bra och förhoppningsvis hosta fest. Vem vill inte fira att man blir vuxen och får en massa jobbigt ansvar med sina bästa vänner liksom.
 
•Summerburst i Göteborg 🎤
Vill verkligen på festival. Det här en mest en dröm haha, tror inte det kommer bli av i år iallafall. Har redan ganska mycket planerat för att vara mig. Men skulle vara askul att besöka en festival, tror jag är en riktigt festival tjej!!

•Praktisera i Åre🏂
Vi ska snart ut på praktik med skolan och jag har lite panik om vart jag ska vara. Har plats i Åre men vill verkligen inte åka själv så vi får väl se hur det blir. Vill egentligen skolka de tre veckorna. Praktik var verkligen inte min grej, får bara ångest.
•Åka till Rhodos med tjejgänget i Augusti 🌴☀️🌊✔️
Ni hörde rätt. Det är bokat och klart. Kan inte fatta det haha. Ska vi små skitungar ut och resa känner mig som 12år. Men i Augusti kommer vi besöka Greklands stränder och njuta av solen. Förhoppningsvis ta sjukt coola bilder och älska livet! Är så glad att ha åtminstånde en resa bokad i år skulle nog dött annars. 

•Sommarjobba på Dufveholms herrgård 🏯💸✔️
Japp jag har redan sommarjobbet klart! Var en sån lättnad när jag fick ett sms från Dufveholm att om jag var intresserad av sommarjobb så behövde jag inte leta mer. Har ju jobbat för hela december och ska jobba då och då nu i vår. Men känns så bra att ha ett rejält jobb i sommar så att jag tjänar pengar och livserfarenhet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback