TVÅ FOTOAPPAR JAG ANVÄNDER

 
Snapseed! Extremt bra app, hittas i både appstore och play butik! Tyckte den verkade galet komplicerad i början men sen när jag förstod hur allt funkade så blev de min go to app för allt förutom filter. 
 
 
Allt man behöver! Dem här är dem lite mer komplicerade verktygen. Bildjustering är de vanliga enkla redigeringarna. Med detaljer kan man ändra struktur och skärpa. Rotera är uppenbart. Vitbalans fixar det vita i bilden, antingen varmare eller kallare för att få rätt balans. Perspektiv har jag aldrig använt. Expandera är ett verktyr som kan få bilden att bli större, men har aldrig använt det heller. Selektiv är till för att välja speciella områden på bilden och undra ljusstyrka, kontrast, mättnad (färg) och struktur, super smart! Med penslen kan man göra ungefär samma saker. Med healing kan du fixa imprefektioner som finnar. HDR Scape är inget jag använt heller. 
 
 
Detta hittar man under bildjustering. Det vanliga för att redigera en bild. Dra höger och vänster på skärmen för att öka eller sänka ljusstyrka etc. 
 
 
VSCO! Efter jag redigerat bilden går jag in i VSCO. Här använder jag endast filterna, A4, A6, C1 och HB2 är mina favoriter! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback